Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kuva: Jussi VirkkumaaKuva: Jussi Virkkumaa

Tallenna

Kuva: Jussi VirkkumaaKuva: Jussi Virkkumaa

Tilaukset ja lisätiedot: 

Bojan Baric

p. 0500 642 399

bojan.baric[at]nukketeatterikeskus.fi

Marionettien vierailu

"Sirkus on haavemaailma, jossa jokainen on erityinen ja taitava – omalla tavallaan."

Marionettien vierailu -esityksessä nähdään kokoelma sirkustaiteilijoiden, tanssijoiden ja muusikoiden esityksiä musiikin kera. Esityksessä marionetit heräävät näyttämöllä eloon ja esittävät kukin oman ohjelmanumeronsa; musiikkia, tanssia, laulua ja sirkustemppuja.

Esityksen nuket ovat vanhoja varietee- eli lankamarionettinukkeja. Nuket on rakennettu suoriutumaan jostain erityisestä tehtävästä kuten yhdellä pyörällä ajamisesta, veitsen heitosta, napatanssista tai nuoralla kävelemisestä. Marionetit on rakentanut Josef Vitek, nukkemestari, jota pidetään nukenrakennuksen Stradivariuksena. Marionettien vierailu kunnioittaa vanhaa keskieurooppalaista marionettiperinnettä. Maailmassa on vain muutama nukketaiteilija, joka esittää numeroita lankamarionettinukeilla.

Suositus: yli 3-vuotiaille kaikenkielisille katsojille. Esitys voidaan toteuttaa aikuisille, nuorille tai lapsille. Sopii erityisesti erilaisiin tapahtumiin ja festivaaleille.

Kesto: n. 35 min.

Tilavaatimus: min. 3 x 4 m. Esitys sopii myös ulkona esitettäväksi. Esiintyjä tuo valo- ja äänilaitteet mukanaan ja hoitaa ne itse.

Rakennusaika: 1 h

Purkuaika: 1 h

Nukeilla näytteleminen, käsikirjoitus, ohjaus, valot sekä musiikin sävellys ja sovitus: Bojan Barić, Marionettiteatteri Bojan Barić

Nuket: Josef Vitek

Hinta: 500 €/esitys, lisänäytös 350 €.