Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

PoijuPaikat ammattilaisille           

Nukketeatterikeskus Poijun PoijuPaikka on yhteistyö- ja verkostoitumisfoorumi nukketeatterin tekijöille, mutta myös muille luovien alojen ammattilaisille.

PoijuPaikoilla on yhteistyökumppaneita, jotka haluavat olla mukana kehittämässä nukketeatterialaa Suomessa ja ulkomailla. Yhteistyö on keino kehittää ja luoda uutta.

Yhteistyö sisältää mm. kanavan uusien ideoiden esittämiselle ja kehittämiselle sekä näkyvyyden ”tekijäpankissa”. Tavoitteena on tarjota varsinkin alan tulokkaille kanava yhteistyökumppaneiden löytämiseen.

Kaikki alan konkarit, niin ammattinukketeattereissa toimivat kuin freelanceammattilaisetkin sekä muiden luovien alojen ammattilaiset, ovat tervetulleita PoijuPaikalle.

Tule sinäkin kehittämään uusia toimintamalleja ja tekemään aluevaltauksia!

PoijuPaikka -yhteistyökumppanina sinulla on mahdollisuus

  • verkostoitua ja tarjota ideoitasi toteuttavaksi yhteistyössä Nukketeatterikeskus Poijun ja PoijuPaikkalaisten kanssa.
  • olla mukana "tekijäpankissamme" ja webbisivuillamme. Nukketeatterikeskus Poiju voi välittää PoijuPaikalla mukana olevia ammattilaisia organisoimiinsa projekteihin, kuten uusiin tuotantoihin, koulutuksiin, esityksiin ja festivaaleille.
  • hoitaa keikkojen laskutus Poijun kautta. 
  • saada 15 %:n alennus Nukketeatterikeskus Poijun järjestämistä koulutuksista.
  • osallistua Nukketeatterikeskus Poijun idea-/tekstihautomotoimintaan. Idea-/tekstihautomossa etsitään ja työstetään erilaisia tekstejä nukketeatteriksi. Hautomoon voi tuoda keskeneräisiä käsikirjoituksia tai dramatisointeja sekä ideoita ja ajatuksia uusista nukketeatteriesityksistä. Tekstihautomo on suunnattu poijulaisille ja PoijuPaikoilla oleville nukketeatteritaitelijoille, käsikirjoittajille, ohjaajille, jne. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: info[at]nukketeatterikeskus.fi

PoijuPaikka -yhteistyökumppanuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään alaa ja luomaan yhteistyöverkostoja. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut kuulemaan asiasta lisää.

Toimisto p. 050 325 5093 info[at]nukketeatterikeskus.fi.

PoijuPaikka -maksu on 50 euroa (sis. alv 24 %), ja se suoritetaan Nukketeatterikeskus Poiju Oy:n tilille FI05 4055 0010 2101 99. Vuosimaksua ei peritä.

PoijuPaikalle hakeminen:

Lähetä esittely itsestäsi sekä koulutus- ja työhistoriastasi, kuvaus kiinnostuksen kohteistasi, kuvasi ja yhteystietosi satu.paavola[at]nukketeatterikeskus.fi. Kumppanuuden ehtona on, että henkilöllä on alan koulutus tai vähintään 5 vuoden ammatillinen kokemus alalta.